Större efterfrågan gör att Framtidsfrön växer!

Med allt större efterfrågan på workshops och elevlektioner så växer nu Framtidsfrön med en ny kollega på kontoret i Region Östergötland.

Hej Elin, så kul att du har börjat hos oss på Framtidsfrön! Berätta – vem är du och vad är det absolut bästa du vet?

Hej! Det bästa jag vet och längtar efter just nu är att resa – Jag fullkomligt älskar att upptäcka nya saker och se nya platser runt om i världen!

Vem är jag då? Jag är en väldigt social och driven person som älskar personlig utveckling och vill gärna samla på mig så mycket erfarenhet av olika saker så mycket som möjligt.

Det är otroligt kul att vi växer och att efterfrågan på våra workshops och utbildningar är stor – hur känns det att vara så efterlängtad?

Det känns fantastiskt! Sen jag fick veta att det var jag som fick tjänsten så har jag verkligen längtat efter att komma igång och att börja arbeta på Framtidsfrön. Det ska bli jätteroligt och spännande att få lära mig alla dessa utbildningar och sen få förmedla det vidare till eleverna på grundskolan. Att få se den skillnad vi gör för eleverna genom att vi ger dem drivkraft och motivation för framtiden är ju helt underbart!

När du vaknade till din första dag inför nya jobbet – vad var det första du tänkte att du skulle göra när du började?

Först så var det självklart lite pirrigt att börja på ett nytt jobb! Jag vill så fort som möjligt ut och föreläsa för eleverna och inspirera dem till att tro på sig själva genom att prata med dem om deras passioner, drivkrafter och förväntningar på framtiden.

Du jobbade tidigare som regionchef inom omsorg – är det något därifrån som du känner att du kan ta med dig till oss på Framtidsfrön?

Absolut! Det jag tar med mig är min erfarenhet av ledarskap och kommunikation, två viktiga egenskaper som jag kommer bära med mig till Framtidsfrön.

Du får välja en av alla de saker vi på Framtidsfrön jobbar med som du tycker är extra spännande – vilken del är det och varför valde du den?

Då skulle jag säga skarpa uppdrag! Där får eleverna lösa riktiga problem från företag och organisationer genom att arbeta entreprenöriellt och innovativt, men också ta initiativ, lösa problem och använda sin kreativitet till att arbeta fram egna idéer och lösningar på verkliga problem i en rolig tävling.

Härligt Elin, tack för pratstunden och varmt välkommen till oss på Framtidsfrön!

Är du nyfiken på vår Digitala Prao, Elevlektioner, Workshops eller läromedel så klicka dig enkelt vidare nedan!