Utbildningar & Aktiviteter

Vad är entreprenörskap i skolan? Varför och hur ska jag arbeta med det i min dagliga undervisning? Vi kommer gärna till din skola och berättar.

Utbildningar

Framtidsfrön kommer gärna till din skola och pratar om det entreprenöriella förhållningssättet och hur man kan använda det i den dagliga undervisningen. Ni får även chansen att själva kavla upp ärmarna och prova på några av våra övningar.

Entreprenörskap heldag

Vi går på djupet i vad som är entreprenörskap i skolan, varför man ska arbeta med det och hur. Vi arbetar med såväl teoretiska som praktiska exempel.

Läs mer

Entreprenörskap: halvdag

En halvdagsutbildning fylld med inspiration och praktiska exempel på hur ni arbeta med entreprenöriellt lärande i undervisningen.

Läs mer

Workshop

Vill du arbeta med våra läromedel och vill ha inspiration och stöd i hur du kan planera dina lektioner? Boka in en workshop och fördjupa er i materialet tillsammans med oss.

Läs mer

Skolaktiviteter

Vi kommer gärna till din skola och genomför lektioner och aktiviteter med eleverna. Vi pratar arbetsmarknad, tränar entreprenöriella förmågor och/eller sänder radio.

Forma din framtid

Vilka förmågor efterfrågar arbetsgivare? Hur skaffar man praktikplats eller sommarjobb? Vi guidar eleverna i arbetsmarknaden och inspirerar dem att forma sin egen framtid.

Läs mer

Radiodagar

Sänd live-radio för en dag! Radiodagar väcker intresse för teknik och media.

Läs mer

På gång

Här ser du vad som är på gång hos Framtidsfrön. Håll utkik så att du inte missar något spännande evenemang!

Framtidsfrön på SETT-mässan

Kom och hälsa på oss på på SETT-dagarna i Malmö. Vi bjuder på kaffe, tävlingar och annat skoj i vår monter. Ni hittar oss i monter C:28.

Läs mer

Värmlands bokfestival

Kom och träffa Värmlands färskaste författare på bokfestivalen!

Läs mer