Amanda vill säkra framtidens kompetens

Porträtt på Amanda Myrby
Amanda Myrby är ny inspiratör på Framtidsfrön!

Publicerat den 8 mars 2024.

Amanda Myrby har jobbat med barn och unga i många olika sammanhang, och på Framtidsfrön kommer hon att jobba som inspiratör och är placerad på vårt kontor i Linköping. Vi ställer fem frågor till vår nya kollega! 

Välkommen Amanda! Hur har din första vecka varit? 

– Otrolig! Ett förstklassigt välkommande av teamet i Linköping med ballonger och fika och riktigt roligt att ha träffat alla kollegor på resterande kontor under veckan.  

Hur kommer det sig att du vill jobba med entreprenörskap? 

– Att säkra morgondagens kompetens är något jag tror starkt på, och jag är så glad att tillsammans med mina kollegor få möta elever och lärare runt om i Östergötlands skolor för att prata om just entreprenörskap, kreativitet och lusten att lära. 

När trivs du som bäst i arbetssammanhang? 

– När jag jobbar med engagerade kollegor i en inspirerande miljö! Jag har ju också en kärlek till fika så fikatisdagarna här på kontoret är inget man skämtar bort i första läget 😉 

Hur kan du dra nytta av dina tidigare erfarenheter i ditt nya jobb? 

– Jag har jobbat med barn och unga på många olika sätt under flera år, allt ifrån innebandytränare och kolloledare till att skapa mötesplatser för barn och industrin nu i min senaste roll. Med min koppling till att ha jobbat mot flertalet olika branscher och entreprenörskap hoppas jag kunna bidra med mitt nätverk men också erfarenhet som kan vara spännande för både lärare och elever att få ta del av.  

Vad ser du mest fram emot i din nya roll? 

– Helt klart att vara ute i klassrummet! Jag älskar att möta människor och att dela med mig av verktyg för att få andra att växa och lära. 

Vill du komma i kontakt med Amanda? Hör av dig via amanda.myrby@framtidsfron.se