Inspirerande samtal om den företagsamma skolan

Den 8-9 november höll Framtidsfrön och E-kampen en gemensam konferens om entreprenörskap i skolan.

Publicerat den 20 november 2023.

Den 8-9 november genomfördes konferensen “Den företagsamma skolan” på Kulturkvarteret i Örebro. Det blev två dagar fyllda med inspiration, kunskap och nya kontakter. Konferensen är ett samarbete mellan Framtidsfrön och E-kampen.

Med ett gediget program tog vi oss igenom två halvdagar med massor av inspirerande möten och kloka insikter. Hör några av deltagarnas tankar om vilka lärdomar de fått under konferensen och hur de vill ta ett kliv mot en mer entreprenöriell skola i filmklippet.

Tusen tack till alla deltagare! Vi ser fram emot att följa er resa och se er förverkliga de idéer som kom fram under konferensen. Ni gör ett fantastiskt jobb!

Missade du chansen att medverka? Framtidsfrön och E-kampen har en ambition att genomföra konferensen även nästa år! Så höll utkik i våra kanaler för att delta nästa gång.

Om E-kampen

E-kampen är ett koncept där högstadieelever under två dagar får prova på livet som entreprenör. Eleverna får utveckla egna affärsidéer, planera hur de ska förverkliga dem och sedan genomföra dem i praktiken. De elever som vill har också möjlighet att tävla i sina entreprenörskap. De tävlar då mot andra klasser runtom i landet om ett förstapris på 30 000 kr. 

E-kampen är helt kostnadsfri! Läs mer om deltagandet i E-kampen.