Ny projektledare med fokus på att bygga relationer

Publicerat den 9 augusti 2023.

Med lång erfarenhet av sälj och marknad inom näringslivet i Östergötland börjar nu Lena Jarnryd som projektledare på Framtidsfrön – välkommen! Hör henne berätta varför just denna roll passar henne så bra och vad hon vill uppnå under sin första termin hos oss. 

Hej Lena! Vem är du och vad drivs du av? 

– Jag är född och uppvuxen i Åmål. Redan som barn (vid 7 års ålder) deklarerade jag att jag ville se världen och inte ha några barn. Det blev så. Som person är jag nyfiken, engagerad och driven, framför allt att vara med om att bidra till en mer hållbar samt bättre värld. 

Du kommer att jobba som projektledare i Linköping. Vad innebär det? 

– Mitt jobb innebär att jag kommer att ha ett fokus på tillväxt, att jobba mot både näringslivet och beslutsfattare i kommuner, med relationsbyggande och införsäljning av vårt produktutbud. 

Hur kan du dra nytta av dina tidigare erfarenheter i ditt nya jobb? 

– Jag kommer att ha stor nytta av min affärsmannaskap i jobbet som projektledare. Affärer är just möten mellan människor, att hitta en gemensam värdegrund med kunder och samarbetspartners. Som person gillar jag också att träffa nya människor och lära känna dem. 

Hur känns det att få jobba på Framtidsfrön? 

– Helt fantastiskt! Detta är verkligen mitt drömjobb att få jobba med och för människor i ett större sammanhang. 

Vad hoppas du kunna uppleva och uppnå under det första halvåret på Framtidsfrön? 

– Att jag så snabbt som möjligt sätter mig in i verksamheten och i mitt jobb, och sedan släppas ut på grönbete (på skarpa uppdrag). Att skapa en sälj- och marknadsöversikt format som en motorväg med tre filer för varje kundtyp, och där vi kan jobba med kundanpassade paketerbjudande och prissättningar. Upplevelsen för mig är att le och leverera. 

Du får välja en av alla saker Framtidsfrön jobbar med som du tycker är extra spännande – vilken del är det? 

– Det är att få jobba för ungdomar, att få ta del av deras passion och drivkraft för framtiden och att de på så vis blir mer aktiva samhällsmedborgare. Helt enkelt att få jobba med utgångspunkt ifrån mitt hjärta och för någonting som är större än mig själv. Det är verkligen meningsfullt! 

Tack Lena! Vill du komma i kontakt med Lena för att diskutera samarbeten? Kontakta henne via lena.jarnryd@framtidsfron.se eller 070-848 08 40.