Webbinarium om framtidens superkrafter

Foto: Giu Vicente, Unsplash.

28 mars 2023

Hur kan entreprenörskap i skolan lägga grunden för framtidens kompetensförsörjning? Den 19 april håller Framtidsfrön, tillsammans med Arbetets museum i Norrköping, ett webbinarium där vi presenterar våra erbjudanden för skolor och andra verksamheter. Alltid med koppling till läroplanen.

Webbinariet är kostnadsfritt och riktar sig till pedagoger, SYV:are, skolledare i Östergötland.

Datum

Onsdag den 19 april kl. 15.30-16-15.

Anmälan

Registrera dig till webbinariet via länken nedan.

Om arbetets museum

Arbetets museum ligger i Norrköping och är ett samtidsmuseum med fokus på arbete och näringsliv. Det är en nyskapande mötesplats för samtal om människors arbete, liv och villkor. I deras utställning Jobblabb får elever upptäcka arbetslivet och lösa uppdrag med hjälp av sina egna förmågor.