Framtidsfrön bjuder in till webbinarium om entreprenörskap i skolan

Mattias Walan på Framtidsfrön delar med sig av goda exempel.

25 januari 2023

Onsdag den 15 februari och den 8 mars kan du lyssna på Mattias Walan, verksamhetsledare på Framtidsfrön, berätta om hur skolor kan arbeta med entreprenörskap i skolan. Han kommer att bjuda på goda exempel och svara på era frågor!

I läroplan för grundskolan (LGR22) finns skrivningar om att skolan och utbildning ska bidra till att alla elever utvecklar förmågor, kunskaper och förhållningssätt som främjar entreprenörskap. Webbinariet riktar sig till dig som arbetar i grundskolan och vill veta mer om hur det här kan se ut i praktiken.

Under webbinaret kommer vi att svara på frågor som:

  • Hur kan ni samverka med omvärlden på er skola? 
  • Hur kan Framtidsfröns lektioner väcka elevernas motivation?  
  • Går det att mäta entreprenörskap?

Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor under webbinaret. Skicka gärna in frågor i förväg som ni vill att vi ska ta upp. Missa inte detta tillfälle!

Datum

  • Onsdag 15 februari kl. 15.30 – 16.15
  • Onsdag 8 mars kl. 15.30 – 16.15

Anmälan

Registrera dig till webbinarierna via länkarna nedan. Har du inte möjlighet att delta någon av tillfällena? Kontakta oss på info@framtidsfron.se så kan vi skicka en inspelad version av webbinariet i efterhand.