Inspirationskväll på Tom Tits om informella lärmiljöer

31 oktober 2022

Tom Tits bjuder in till en kväll för dig som söker ny inspiration för hur du kan nyttja informella lärmiljöer i din undervisning, vill gå en rundtur i utställningen med Tom Tits pedagoger och utforska de olika utställningar och dess möjligheter eller lyssna på Micke Hermansson (Grej of the day):

“Utveckla din presentationsteknik och nå fram till dina elever på ett inspirerande och motiverande sätt. Micke Hermansson (Grej of the day) ger oss tips på hur man kan lyckas att bli en bättre talare och föreläsare samtidigt som han visar på vilket sätt allt bygger på hur hjärnan funkar, hur vi lär oss och varför”.

Framtidsfrön kommer att delta under kvällen och berätta mer om vad vi kan erbjuda när det gäller läromedel och aktiviteter för att stimulera inspiration, motivation och lust att lära. Ni kommer få veta allt om hur dina elever blir Världens Bästa Problemlösare.

Datum: 10 november
Tid: 15:30 – 18.00
Plats: Tom Tits, Storgatan 33 Södertälje

Läs mer och anmäl dig här