2021 års tävling i Skarpa Uppdrag avslutad – Juryarbetet är i full gång!

Tusentals elever från skolor över hela Sverige har under 2021 laddat ner Framtidsfröns läromedel Skarpa Uppdrag och det har resulterat i fantastiskt kreativa lösningar – Allt från rap, filmade draman, proffsiga presentationer, modeller till långa manustexter har skickats in till 2021 års tävling!

Varje år arrangerar Framtidsfrön tillsammans med våra samarbetspartner en tävling i Skarpa Uppdrag – Där elever från hela Sverige löser riktiga problem från företag och organisationer, problem som är anpassade efter olika årskurser och såklart kopplade till läroplanen. I Skarpa Uppdrag får eleverna möjlighet att, genom att arbeta entreprenöriellt och innovativt, också ta initiativ, lösa problem och använda sin kreativitet till att arbeta fram egna idéer och lösningar på verkliga problem.

Vår jury – representanter från de deltagande företagen/organisationerna har nu det utmanande uppdraget att gå igenom de inskickade bidragen för att hitta en vinnare för varje uppdrag, en vinnare som får ta hem ett kul pris till hela klassen – Håll tummarna för att det blir ni!

P.g.a. rådande pandemi kommer ingen samlad prisutdelning ske utan de vinnande bidrag kontaktas av oss på Framtidsfrön.

Deltagande företag och organisationer i 2021 års tävling:

Embracer Group

Liseberg

Majblomman

Uddeholm

NCC

Leva Sockerfri

Flygvapenmuseum

Nya Wermlands Tidning