Älskar du böcker? Passa på att träffa framtidens författare!

Nu har du chansen att träffa Värmlands färskaste författare som genomfört projektet “Skapa en bok” under Värmlands bokfestival!

I år har närmare 300 skolelever fått infria drömmen om att bli författare i Framtidsfröns projekt ”Skapa en bok”. Böckerna är så rykande färska att eleverna inte ens hunnit se dem innan festivalen!

Det här året blir det femte gången Framtidsfrön håller projektet Skapa en bok, där värmländska skolelever får producera böcker som sen trycks upp och säljs på Värmlands bokfestival. I år har vi 10 deltagande klasser som har skrivit böcker på årets tema ”Natur” .

Efter två månaders intensivt arbete har de unga författarna till slut nått sitt mål och kommer stolta att vara på plats och visa upp sina böcker under bokfestivalen på Nöjesfabriken. Böckerna kommer levereras direkt till festivalen så eleverna kommer att få se sina alster i fysisk form först när de är på plats och ska sälja dem. Garanterat magpirr!

Kom och träffa bokfestivalens pirrigaste författare som visar upp sina nytryckta alster under Värmlands bokfestival på Nöjesfabriken i Karlstad. Elever finns på plats mellan kl. 09.00 och 16.00 den 19:e November – Varmt välkommen!

Mer information om Värmlands Bokfestival!