Nu är det (snart) jul här i vårt hus!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Julen närmar sig med små trippande tapp på tårna – det är snart dags för julklappar, men först tävling!

I år tänker vi att de bästa idéerna på årets julklapp kommer från elever över hela Sverige – julklappar som efter månader av restriktioner uppmuntrar till sociala möten, är hållbara, billiga och otroligt kreativa.

Nu kan eleverna på din skola delta i Framtidsfröns julklappstävling och enkelt, snabbt och konkret få jobba entreprenöriellt i skolan. Ta chansen att sprida era idéer och skapa en bra jul för många samtidigt som ni jobbar mot flera kursplansmål i svenska, SO och bild.

För visst är det så att just dina elever har den bästa idéen på årets julklapp och vill spela in en film där de berättar för hela Sverige om just den idén och samtidigt få möjlighet att vinna en fantastisk julklapp till hela klassen – En aktivitet eleverna själva får välja till ett värde av 5000 kronor!

Anmäl er klass senast – 15:e Oktober
Digital uppstartsträff – 18:e Oktober, kl 15.00
Inlämningsdatum – 15:e November