Framtidsfrön tar över Snilleblixtarna!

Under 30 år har Snilleblixtkonceptet genomförts i skolor över hela Sverige och uppmuntrat barn och ungas intresse för teknik, naturvetenskap, uppfinningar och entreprenörskap. Men allt gott har ett slut, eller i alla fall en annorlunda fortsättning!

”Efter många år med otroligt kreativa och spännande möten med elever och pedagoger över hela Sverige har vi nu kommit till en punkt där vi lämnar stafettpinnen vidare. Efter noggrant övervägande har vi landat i att den organisation som kan ta konceptet vidare till en ny nivå är Framtidsfrön. Framtidsfrön har gedigen erfarenhet, kompetens och bra förutsättningar för att förädla konceptet och ta det till nya höjder. Att vi dessutom har en gemensam historia gör bara saken ännu tryggare och roligt.” Eva-Britt Petersson, Snilleblixtarna

För Framtidsfrön innebär detta en spännande utveckling av verksamheten och ger oss möjlighet att även erbjuda skolorna ett koncept som fokuserar på teknik, naturvetenskap och innovation, ett område vi är övertygade kompletterar vårt ordinarie erbjudande på ett mycket bra sätt.

”Det känns hedrande och roligt att Snilleblixtarnas Vänner har gett oss förtroendet att ta över en så fin verksamhet med lång historia och gediget koncept. Vi kommer nu att påbörja arbetet med att göra en inventering av materialet för att på bästa sätt utveckla och förfina vårt erbjudande med hjälp av Snilleblixtarna”Sofia Talborn Björkvi, Verksamhetschef Framtidsfrön

Framtidsfrön kommer nu att arbeta vidare med övertagandet av Snilleblixtarnas verksamhet,

Skriv upp dig på Framtidsfröns nyhetsbrev för att få information om kommande nyheter!