Världens största workshop!

Framtidsfrön är en av aktörerna från YESBOX i Göteborg som deltar i Världens största workshop och Innovationsveckan den 4-8 Oktober.
Framtidsfrön medverkar för att möjliggöra de ungas idéer och visa att det går att göra skillnad på riktigt. När du som människa känner att du kan påverka ditt liv så händer något. Känslan av frihet, motivation och drivkraft uppstår. Det vill Framtidsfrön vara med och bidra till!

Göteborgs framtid är allas vår sak och likaså entreprenörskapet som driver oss alla framåt. 2025 ska Göteborg inte ha några utsatta områden och det är beslutat av Göteborgs stad.
Världens Största Workshop får oss alla att börja drömma och idégenera för inkludering, integration och tillväxt tillsammans.

“Världens Största Workshop vill synliggöra drömmar om en hållbar och inkluderande stad och utveckla dem till verklighet. Hjälp oss att fånga in oceaner av röster för att främja demokratin och skapa ett bättre samhälle för barn och unga med start i Göteborg!” – Världens Största Workshop

Hur gör vi Bergsjön, Biskopsgården, Hammarkullen, Hjällbo, Lövgärdet och Tynnered till världens bästa plats för barn och unga?

Under Innovationsveckan den 4-8 oktober tas alla idéer vidare för att kombinera och sätta dem samman till hållbara koncept i ett innovationslabb som sker i form hybridmöten.