Den 1:a september öppnar årets tävling i Skarpa Uppdrag!

Onsdagen den 1:a September öppnar 2021 års tävling i Skarpa Uppdrag – Det är återigen dags för elever över hela Sverige att lösa riktiga uppdrag från riktiga företag och organisationer!

Ett av de företag som vi är väldigt stolta och glada för att ha med i tävlingen är fantastiska Liseberg!

Liseberg är en park i ständig förändring. Hit kommer gäster från hela Sverige och andra delar av världen för att skratta tillsammans och för att bli roade, skrämda underhållna och inte minst överraskade. Därför är det viktigt för Liseberg att fortsätta utvecklas och hela tiden hitta nya upplevelser, nya karuseller, spel, butiker och restauranger.  

“På Liseberg är alla välkomna men några som alltid är extra välkomna är barn och unga. Därför är det extra viktigt för oss att lyssna till vad barn och unga vill ha för Liseberg i framtiden. Och via Skarpa Uppdrag har vi fått många bra idéer att ta med oss vidare in i vår framtidsplanering.”   – Stefan Wern, Liseberg

Skarpa Uppdrag ger eleverna möjlighet genom att arbeta entreprenöriellt och innovativt, också ta initiativ, lösa problem och använda sin kreativitet till att arbeta fram egna idéer och lösningar på verkliga problem i en rolig tävling.

Passa på att tillsammans med dina elever hjälpa Liseberg, men också flera andra spännande uppdrag från andra företag och organisationer i en tävling med fina priser – Skarpa Uppdrag hittar du här!