Missa inte höstens kostnadsfria kickoff med retorikexperten Elaine Eksvärd och Framtidsfrön!

Vi startar terminen fredagen den 13:e Augusti kl 10.00 till 12.00 med en digital kickoff tillsammans med retorikexperten Elaine Eksvärd på temat “Retorik för lärare – konsten att få eleverna att vilja lyssna”!

Hör oss på Framtidsfrön berätta om vad vi kan erbjuda för aktiviteter och utbildningar inom entreprenörskap i skolan. Vi informerar om ett helt nytt bedömningsverktyg för entreprenöriella kompetenser som vi varit med och utvecklat som projektpartner i EU-projektet ESSENCE där vi är partner innan vi såklart lyssnar till retorikexperten Elaine Eksvärd när hon ger tips och trix på hur ni kan nå era elever på ett nytt sätt.

Anmäl dig på knappen nedan så återkommer vi med fullständigt schema och berättar hur din skola kan vinna ett fantastiskt pris där valfri årskurs på skolan får en digital retorikkurs av Elaine Eksvärds retorikbyrå, Snacka Snyggt! 

Psst…. Sprid gärna informationen vidare till dina kollegor för större chans att vinna och fler härliga personer på terminens första kickoff!

Inbjudan kring vår kickoff kom först ut i vårt nyhetsbrev – Vill du också bli först med nyheter, inbjudningar, spännande intervjuer och annat kul från oss på Framtidsfrön så är du bara ett musklick bort!