Nytt uppdrag till Skarpa Uppdrag från Mirage Game Studios, Embracer Group och The Great Journey!

Klicka för att se filmen!

Det finns snart 3 miljarder gamers/spelare över hela världen – en gigantisk målgrupp som Embracer Group idag jobbar mot och som de behöver elevernas hjälp att nå!

För att möta denna målgrupp behövs rekrytering redan nu, men också i framtiden och det behöver Embracer Group säkra upp, tillsammans med elever runt om i Sverige!

Med en stor växande diversifierad grupp gamers världen över behövs också kompetenta diversifierade spelutvecklare för att på så sätt kunna spegla målgruppens önskningar om framtidens utbud av spel.

Vad är en gamer? – Idag spelar “alla” spel?

Tillsammans med Embracer Group har vi på Framtidsfrön tagit fram ett av våra uppdrag i vårt läromedel Skarpa Uppdrag – Ett läromedel som skapar möjligheten att lösa riktiga uppdrag från företag och organisationer runt om i Sverige.

Här får eleverna möjlighet att, genom att arbeta entreprenöriellt och innovativt, också ta initiativ, lösa problem och använda sin kreativitet till att arbeta fram egna idéer och lösningar på verkliga problem

Den 1:a September startar vi tävlingen i Skarpa Uppdrag där jurygrupper från de deltagande företagen går igenom elevernas förslag och tar fram ett vinnande bidrag i varje uppdrag – fina priser utlovas såklart till vinnaren!