Entreprenöriell berättartävling tillsammans med författaren Ingela Korsell!

I vår arrangerar Framtidsfrön Värmland en entreprenöriell berättartävling för årskurs 4-6.

Runt om i de deltagande skolorna får medverkande klasser komma på nya folktroväsen som hör hemma i vår nutid. Hur ser detta väsen ut? Var bor det? Vad vill den – hjälpa till eller ställa till? Och vad kan vi lära oss?

Bidragen skickas sen in till tävlingen och vår jury i form av små filmer där eleverna berättar om just sin idé.

Vår jury, ledd av ingen mindre än Ingela Korsell, författare till b.la. PAX-serien, utser vinnare som sedan kommer få riktig proffshjälp att filma sin berättelse. Filmerna sprids sedan i Biblioteks Värmlands olika kanaler.

Jobbar du på en skola i Värmland och undrar hur ni kan delta i tävlingen, ladda ner materialet här!