Kickoff – Hur kan vi tillsammans skapa inkluderande miljöer och klassrum?

Med lite mer än en vecka kvar tills det är dags är vi otroligt glada av den positiva respons vi fått på vår digitala och kostnadsfria kickoff på temat “Hur kan vi tillsammans skapa inkluderande miljöer och klassrum” – Rektorer, SYV, pedagoger, utbildningschefer mfl. från hela Sverige har anmält sig. 

Har du missat detta, ingen fara anmälan är fortfarande öppen!

Den 9:e februari kl 15.30 bjuder vi på Framtidsfrön in till digital kickoff tillsammans med Demokratiagenten, Barakat Ghebrehawariat; stående expert på mångfald i TV4 Nyhetsmorgon och expert på ämnen som inkludering och normkritisk kommunikation.

Hur kan vi tillsammans skapa inkluderande miljöer och klassrum? Har du teoretisk ångest*? Är du rädd för att säga fel trots att du vill göra rätt i mångfaldsarbetet? Behöver du en kompass i begreppsdjungeln?

Framtidsfröns vision är att ge unga drivkraft och motivation för framtiden. Det gör vi genom att utbilda i att arbeta med entreprenörskap i skolan. Skollagen säger att skolan ska arbeta för att kompensera för elevers olika bakgrund och förutsättningar. En del i detta arbete är att vi ska arbeta för att skapa inkluderande skolmiljöer och klassrum. Hör oss på Framtidsfrön berätta om hur vi i skolan kan ge eleverna förutsättningar för att få koll på sina förmågor och få medel att skapa sin egen framtid och hur vi kan bidra till ungas ökade valkompetens!i

Barakat Ghebrehawariat är utbildad statsvetare och har en kandidatexamen inom journalistik från Stockholms universitet och har även läst kommunikation vid University of Washington. Barakat är en flitigt anlitad föreläsare, rådgivare och opinionsbildare med lång erfarenhet av att arbeta med normkritik och mångfald utifrån ett kommunikationsperspektiv. Han är även juryledamot för Allbrightpriset, styrelseordförande för Fanzingo och stående mångfaldsexpert på TV4 Nyhetsmorgon.