Framtidsfrön söker ny medarbetare i Stockholm

Vill du vara med och bidra till det viktiga och spännande arbetet med att stimulera intresset för entreprenörskap hos skolelever? Har du erfarenhet från skol- och utbildningsväsendet, entreprenörskap och projektarbete? Är du nyfiken och driven samt en skicklig nätverksbyggare? Då kanske du är den utbildare/inspiratör som vi söker.

ROLLEN
Det här är en självständig roll som innehåller en stor del påverkansarbete och ställer krav på god kommunikativ förmåga.

I arbetsuppgifterna ingår att:
• Bygga nätverk och ha kontinuerlig kontakt med grundskolor på nationell nivå men även i Stockholmsregionen.
• Planera, genomföra och följa upp utbildningar och aktiviteter för elever och lärare
• Arbeta mot uppsatta mål


KOMPETENSKRAV
• Relevant utbildning
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska
• Goda kunskaper i MS Office
• Körkort


VEM ÄR DU?
Du är duktig på att inspirera och motivera andra samt att bygga nätverk. Vi värdesätter att du har ett driv och engagemang samt en vilja att påverka. Du är strukturerad och organiserad. Vidare ser vi gärna att du är lyhörd och har lätt för att bemöta och samarbeta med andra. Då vi är en liten organisation ser vi gärna att även du har ett prestigelöst förhållningssätt precis som vi har. Erfarenhet från utbildningsvärlden är meriterande.


VILLKOR
Anställning: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning Anställningen är en 80 – 100% med tillträde snarast, tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm men innehåller i perioder en del resor över hela Sverige.


Vill du vara med och hjälpa unga att hitta sina drivkrafter och sin motivation, att tro på sig själva och sina egna idéer samt att främja entreprenörskap i skolan – då är du välkommen med din ansökan senast den 28 februari. Intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan med CV och personligt brev och eventuella frågor till sofia.talborn.bjorkvi@framtidsfron.se

Kontaktperson: Sofia Talborn Björkvi, Verksamhetsutveckling och kommunikation

Telefon: 072-339 49 59

E-post: sofia.talborn.bjorkvi@framtidsfron.se