Vi söker en inspiratör till Östergötland!

Nu söker vi en driven kollega till Framtidsfröns kontor i Linköping – är det du eller någon du känner?

Vill du vara med och hjälpa unga att hitta sina drivkrafter och sin motivation, att tro på sig själva och sina egna idéer samt att främja entreprenörskap i skolan? Är du nyfiken, driven och kan inspirera andra? Då kanske du är den inspiratör som vi söker! 

Vem är du?

För att trivas i den här rollen behöver du vara självgående, kunna inspirera och motivera andra samt bygga nätverk. Vi värdesätter att du har ett driv och engagemang samt en vilja att påverka och utveckla. Du är strukturerad och organiserad. Vidare ser vi gärna att du är lyhörd och har lätt för att bemöta och samarbeta med andra samt att du har ett prestigelöst och positivt förhållningssätt till din omgivning. Det här är en självständig roll som ställer krav på god kommunikativ förmåga. 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Kontinuerlig kontakt med grundskolor i hela Östergötland.
  • Planera, genomföra och följa upp elevworkshops och aktiviteter i skolor och digitalt.
  • Arbeta mot uppsatta mål.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet av att tala inför publik.
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Goda kunskaper MS Office och att använda digitala verktyg.
  • Körkort B och tillgång till egen bil.

Villkor

Anställning: Heltidstjänst alternativt deltid på 4 månader med möjlighet till förlängning.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Linköping men innehåller resor utanför regionen.

Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till sofia.talborn.bjorkvi@framtidsfron.se.

Om Framtidsfrön

Framtidsfrön är en idéell organisation som arbetar med att utveckla det entreprenöriella och hållbara lärandet i hela grundskolan. Sedan 2002 arbetar vi med att stötta skolan i sitt uppdrag att bejaka och utveckla barn och ungdomars inneboende drivkraft, nyfikenhet och kreativitet. Vi har idag fyra kontor runtom i Sverige.