Kostnadsfri kickoff med Niklas Bergh; tidigare lärarstudent och grundare av Zound Industries!

Niklas Bergh är en ofrivillig entreprenör, medgrundare av den internationella succén Zound Industries och mycket uppskattad och underhållande föreläsare på bl.a. TedX! Niklas har egentligen slutat föreläsa, men gör ett undantag inför starten av Framtidsfröns serie av “kickoffer” som vi anordnar som en del av vårt 20års jubileum med start den 17:e Augusti i Stockholm (du kan såklart också delta digitalt!)

Den 17:e Augusti kl 08.00 bjuder vi på Framtidsfrön in till den första av flera inspirationsföreläsningar på temat problemlösning! Detta gör vi som en del av att vi firar 20år och kalas är såklart gratis – vi bjuder på om inte tårta så iallafall en smarrig frukost och spännande inspiration. Kan du inte delta på plats kan du duka upp en härligt frukost tillsammans med kollegorna och streama kalaset – Ett perfekt upplägg precis innan skolstart!

Låt oss introducera Niklas Bergh som har en bakgrund som medgrundare av den internationella succén Zound Industries (Urbanears och Marshall hörlurar och högtalare) samt en lång rad avhoppade utbildningar inklusive en lärarutbildning. Niklas brinner verkligen för kommunikation! Framförallt för att undvika alla dem där fallgroparna som människan alltid lyckas hamna i!

Kommunikation är lika viktigt som det är svårt. Att nå ut, få folk att lyssna och reagera är ofta avgörande för att lyckas. Ändå är världen alldeles full med budskap som helt misslyckas med sin uppgift. Det som blir fel är ungefär samma saker varje gång, men den glada nyheten är att det hela går att lösa. Det gäller bara att känna igen felen, peka på dem och tänka ”det där går jag inte på igen”. Genom humor och lång erfarenhet gör Niklas Bergh kommunikation mellan människor enkelt, vi vågar utlova ett gott skratt under föreläsningen!

Utöver allt detta är Niklas “immun mot att bli vältränad” och trots detta har han gjort flera klassiker och Vasalopp vilket han delar med sig i sin podcast Lagom Kondition som har tusentals lyssnare varje vecka – Vi får under föreläsningen ta del av erfarenheter kring detta som hjälper oss lösa olika sorters problem!

Välkommen att starta höstterminen tillsammans med oss och kollegor från hela Sverige!

När? 17:e Augusti 2022 – Frukost serveras från 08.00 och föreläsningen startar 08.30

Var? Grev Turegatan 30 (Streamas också digitalt, länk kommer vid anmälan)

Hur? Anmäl dig på knappen nedan och meddela om du kommer delta på plats eller önskar länk skickad till dig för att kunna delta digitalt.