Välkommen på workshop!
Vi gör en djupdykning i några av våra material samt ger tips på hur ni kan använda dessa i era ämnen. Workshopen är kostnadsfri.

Här får ni tillfälle att känna och klämma på uppdragen för att sedan kunna arbeta med dem med era elever. Så passa på att anmäla er till ett av de två tillfällen som finns.

 

Materialen vi kommer att beröra är:

 

Make a Difference

Låter dina elever använda sin kreativitet och uppfinningsrikedom för att lösa problem åt verkliga uppdragsgivare. Materialet är digitalt och alla uppdrag är verklighetsbaserade dilemman som företag/organisationer behöver hjälp med att lösa.

 

Tidsresan

Hjälper eleverna att skapa en historisk förankring i närsamhället, få en förståelse för sin samtid och att uppleva hur de kan skapa ett framtida samhälle för alla. Värdegrundsfrågorna kommer in som ett naturligt inslag genom att lyfta frågor kring likabehandling, jämställdhet och genus under hela arbetets gång.

 

Datum: 28 februari 15:00-17:00

Eller 18 april 15:00-17:00

Plats: Näringslivets Hus Ågatan 9 Linköping

Pris: Kostnadsfritt men uteblivet deltagande debiteras med 300 kronor.

 

Anmälan gör ni till mig på maha.salman@framtidsfron.se, där vill jag gärna att ni skriver om ni har någon specialkost, hur många ni är som kommer från skolan, vilket datum ni vill komma samt vilka ämnen ni har.

Vi bjuder på fika!

 

Workshoppen genomförs om vi får minst 10 anmälda